Sykemittarit

Sykemittari parhaalla hintalaatusuhteella?
Suomessa tunnetuimmat sykemittarien valmistajat ovat luonnollisesti kotimaiset Polar ja Suunto. Vaikka Polar ja Suunto valmistavatkin erittäin laadukkaista sykemittareita, niiden hinnat lähes poikkeuksetta ovat yli sadan euron.
Mielestämme paras hintalaatusuhde on kuitenkin hieman tuntemattomamman saksalaisen valmistajan, Beurerin, PM25 sykemittarissa.

Suosittelemme:
Fitnesstukku - Beurer PM25
Miksi sykemittari sopii jokaiselle
Sykemittari mittaa sydämen lyöntitiheyttä eli sykettä. Sykemittari auttaa saavuttamaan parempia tuloksia kuntoilussa sillä oikealla sykealueella harjoittelu parantaa tuloksia. Sykemittaria käyttämällä näkee myös näppärästi kulutetut kalorit. Suosittelemme Beurer PM25 sykemittaria.

Mistä sykemittari?:
Fitnesstukku - Beurer PM25
 
<

Beurer PM25 - Mainio sykemittari perustarpeisiin


Beurer PM 25 on erinomainen sykemittari hintalaatusuhteeltaan, eli jos et halua maksaa ylimääräistä ja perus sykemittari riittää, on PM25 oikea valinta.

Vertailun paras sykemittari

Arvostetun saksalaisen Runner's World -lehden vertailussa Beurer PM25 oli paras sykemittari edullisemmassa aloittelijoiden sarjassa. Kyseisessä sykemittari vertailussa kehuttiin varsinkin Beurerin hintaa ja laatua sekä ergonomiaa ja ulkoasua.

Lue lisää / osta: Beurer PM25 - Fitnesstukku

Kokemukset positiivisia

Myös Amazon.co.uk asiakkaat ovat kehuneet poikkeuksetta Beurer sykemittaria. Amazonin asiakkailta kehuja PM25 saa varsinkin laadusta ja hinnasta.
Lue käyttäjien arvostelut: amazon.co.uk - Beurer PM 25 Heart Rate Monitor

Beurer PM25 sykemittarissa on itse määritettävä sykealue hälytyksellä: Kuntoilussa on oleellista että harjoitus tehdään oikealla sykealueella (lue Sykemittari ja sykeharjoittelu) jotta saavutetaan paras mahdollinen tulos, joten tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen ammattilaiselle että myös aloittelijalle.

Muut ominaisuudet

Beurer PM25 sykemittari näyttää lisäksi myös suorituksen jälkeen keskimääräisen sykkeen ja maksimisykkeen sekä laskee poltetut kalorit ja rasvakulutuksen.

Saksalaisen Beurerin valmistamassa sykemittarissa on myös seuraavat tärkeät perusominaisuudet:
Aika ja päivämäärä
Sekuntikello ja hälytyskello


Beurer PM25 on erinomainen perustarpeet täyttävä sykemittari järkevään hintaan. Lisäksi se näyttää hyvältä ja sopii sekä miehille että naisille

Beurer PM25 sykemittaria myy luotettava kotimainen Fitnesstukku