Sykemittari Polar RS300X

Edullinen sykemittari
Peruskäyttöön riittävän sykemittarin saa myös erittäin edullisesti. Esimerkiksi saksalainen testivoittaja Beurer PM25 pitää sisällään kaikki sykemittarin perustoiminnot.

Lue lisää aiheesta:
Beurer PM25 -sykemittari
Tietoa sykeharjoittelusta
Sykeharjoittelu sopii kaikille liikunnasta tai painonhallinnasta kiinnostuneille.

Lue lisää aiheesta:
Sykemittari ja sykeharjoittelu
Sykemittarit edullisesti netistä
Sykemittareita on useista eri hintaluokista ja eri tarkoituksiin. Vertaile eri sykemittareita kätevästi suoraan Stadiumissa.

Lue lisää aiheesta:
Sykemittarit - stadium.fi
 

Sykemittari lisää tehokkuutta

Sykemittari parantaa kuntourheilun tehokkuutta. Oikealla sykealueella harjoittelu on tärkeää, sillä silloin on mahdollista saavuttaa juuri haluttu tulos, joka voi olla vaikka rasvanpolton aiheuttama tehokas laihtuminen tai suorituskyvyn nosto.

Kenelle Polar RS300X -sykemittari soveltuu?

Polar RS300X -sykemittari soveltuu eri tasoisille kuntourheilijoille, jotka tarvitsevat harjoittelussaan sykkeen mittaamisen lisäksi erilaisia ajastintoimintoja. RS300X soveltuu erinomaisesti esimerkiksi juoksuun tai pyöräilyyn. Fitness-urheiluun sopii paremmin esimerkiksi Polar FT60. Edullisesta perusmittarista kiinnostuneelle hyvä vaihtoehto on Beurer PM25. Beurer-sykemittaria myy Fitnesstukku.

Lue lisää / osta: Polar RS300X - Stadium

Polar RS300X:n ominaisuudet

Polar RS300X -sykemittarin ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi Polar-kuntotesti, joka mittaa aerobisen kuntosi levossa. Tällä tavoin voit helposti seurata edistymistäsi. RS300X näyttää myös kulutetun kalorimäärän, joka on suureksi avuksi esimerkiksi painonhallinnassa tai suunnitellessa kuntoiluun sopivia aterioita.

Muita tärkeitä toimintoja

Polar RS300X:n tärkeisiin toimintoihin kuuluvat erilaiset harjoitustoiminnot kuten automaattinen kierrostallennus, jolla voit asettaa laitteen tallentamaan kierroksia matkan perusteella, esimerkiksi parin kilometrin välein. Mukana ovat myös intervalliajastimet, joista on suuri apu intervalliharjoittelussa.

Tarvitaanko ajastustoimintoja?

Jos ajastustoiminnot eivät ole tärkeitä, harkitse myös Polar FT60 -sykemittaria. Molemmissa Polar-sykemittareissa on kuitenkin tärkeä graafinen tavoitealueen osoitin, joka näyttää harjoituksen aikana sykealueen, jolla olet.

Mitä Polar RS300X -tuotepakkaus sisältää?

Polar RS300X:n tuotepakkaus sisältää sykemittarin ja pikaoppaan lisäksi myös Polar WearLink®+ -lähettimen.

Lue lisää sykeharjoittelusta kohdasta: Sykemittari ja sykeharjoittelu.