Selluliitti pois

Selluliitti on yleisempi vaiva kuin uskotaan. Sen hoitoon on olemassa hyviä keinoja, ja vähemmän hyviä. Hoito riippuu ihan siitä miten paljon on valmis näkemään vaivaa asian eteen. Oikeanlainen treenaus on tehokkain keino saada selluliitti pois. Sen lisäksi että treenaus on tehokas selluliitti hoito, se myös kiinteyttää vartaloa ja saa sen näyttämään entistä paremmalta.

On tärkeää muistaa että selluliitistä ei ole mahdollista päästä eroon muutamassa päivässä, tai edes muutamassa viikossa, vaan se vaatii aikaa ja vaivaa.

Mitkä ovat oikeanlaiset treenit kun haluaa selluliitistä eroon?

Selluliittia hoidettaessa on äärimmäisen tärkeää valita oikeanlaiset treenit jotka vaikuttavat tehokkaasti alueeseen jossa selluliittia on. Moni saattaa myös ajatella että treenata pitäisi lukemattomia tunteja viikottain selluliitista eroon päästäkseen. Tämä ei pidä laisinkaan paikkaansa jos treenaa oikealla tavalla. Riittävä tapa treenata selluliitti pois on treenata kolme tai neljää kertaa viikossa, puolituntia kerrallaan. Luonnollisesti on tehokkaampaa treenata kerralla pitempään, mutta ei mielellään tuntia pidempään.

Selluliittia pois treenatessa on tärkeää keskittyä lähinnä aerobiseen harjoitteluun. Aerobinen treenaus on tehokkain tapa polttaa ylimääräistä rasvaa. Anaerobinen harjoittelu sen sijaan on äärimmäisen tehokas kun haluaa kiinteyttää aluetta jolla selluliittiä esiintyy. Yksinkertaisesti resepti selluliitin hoitoon on polttaa ylimääräistä rasvaa pois, ja kiinteyttää vartaloa.

Alla on joitakin yksinkertaisen tehokkaita treenejä selluliitin hoitoon

1) Jos sinulla on selluliittiä reisissä, takareisissä ja/tai pakaroissa, lenkkeily tai ripeä kävely ovat tehokkaita keinoja hoitaa selluliittiä. Myös pyöräily on tehokas tapa saada selluliitti pois. Muista että treeni ei saa olla liian löysää ja hiki tulisi saada kunnolla pintaan. Löysäilyllä ei selluliitistä pääse eroon vaikka kuinka haluaisi.

2) Jos sinulla on selluliittiä mahan alueella tai ylävartalon alueella, tehokkaita treenejä ovat vaikkapa vatsalihasliikkeet kuten istumaannousu. Muita tehokkaita treenejä ovat uiminen, soutaminen tai nyrkkeily.

Selluliitista eroon pääsemiseen tarvitaan kärsivällisyyttä

Oikeanlainen kuntoilu on ehdottomasti paras tapa päästä selluliitista eroon. Tulokset saattavat tosin näkyä vasta kuukausia kuntoilun aloittamisen jälkeen, ja nopeita tuloksia on turha odottaa. Jos haluaa päästä selluliitistä eroon pysyvästi, niin pitäisi lisäksi omaksua terveellinen ruokavalio.

Selluliittivoiteet saattavat olla tehokkaita kuntoilun ohessa

Eräs tapa tehostaa selluliitistä eroon pääsemistä on käyttää selluliittivoiteita. Vaikka monet pitävät selluliittivoiteita tehottomina, niin näin ei kuitenkaan ole. Totta on että pelkällä selluliittivoiteella selluliitistä ei pääse eroon, sen sijaan oikein käytettynä, kuntoilun lisäksi, selluliittivoiteet auttavat jonkin verran. Osa selluliittivoiteista tosin saattaa olla rahan haaskausta, ja siksi onkin hyvä tutkia mikä toimii ja mikä ei.