Ruusufinnin hoito ja vitamiinit

Omega-3-rasvahapot
Omega-3-rasvahapot ovat tehokas tapa hoitaa itoa. Sen lisäksi että omega-3 on tehokas ruusufinnin hoito niin se auttaa myös yleisesti ihon kuntoon. Suosittu ja laadukas omega-3-rasvahappo lisäravinne on Vitaelabin OmegaPro , jota saa tilattua netistä muun muassa VitaeLabilta edullisesti
Lisäravinteet ruusufinnin hoidossa
Tehokas tapa hoitaa ruusufinniä on nauttia lisäravinteita. Lisäravinteet kohentavat ihon kuntoa ja auttavat ruusufinnin hoidossa ja ennaltaehkäisevät sitä. Vaikka niillä ei täysin ruusufinniä parannetakaan, ne auttavat merkittävästi ihon kuntoon ja niitä olisi hyvä nauttia vitamiinien lisäksi

Lue lisää ruusufinnin hoidosta ja lisäravinteista:
Ruusufinnin hoito ja lisäravinteet
 

Vitamiinit ovat hyödyllisiä ruusufinnin hoidossa

Vitamiinit ovat oleellinen osa ruusufinnin hoitoa. Vitamiinit ruusufinnin hoidossa auttavat estämään muun muassa ruusufinnin puhkeamista. Alla on lueteltu joitakin tehokkaita vitamiineja kun kyseessä on ruusufinnin hoito.

B-vitamiini edistää ihon kuntoa

Nauti 50mg B-vitamiineja kahdesti päivässä. B-vitamiinit auttavat hoitamaan ruusufinniä sekä edistävät muutoinkin ihon kuntoa.
Vitaelabin laadukas Biopro -ravintolisä tarjoaa kaikki B-vitamiinit, kromia, sinkkiä, sekä ruusufinnin hoidossa myös tärkeää C-vitamiinia.

B-vitamiinit yhdessä kapselissa

Ruusufinnin hoidossa tärkeät B- ja C-vitamiinit BioPro-ravintolisästä

Laadukas Biopro -ravintolisä pitää sisällään kaikki B-ryhmän vitamiinit. Ensimmäiset kaksi kuukautta puoleen hintaan.

Tuotetta myy VitaeLab. Lue lisää ja tilaaB12-vitamiini ennaltaehkäisee ruusufinnin puhkeamista

Nauti 400 - 800 mikrogrammaa B12-vitamiinia päivittäin. B12-vitamiini ennaltaehkäisee ruusufinnin puhkeamista. B12-vitamiinia on hyvä ottaa muiden B-vitamiinien lisäksi.
B12-vitamiinia saa mm. Vitaelabin Biopro -ravintolisästä, joka tarjoaa lisäksi muut B-vitamiinit, kromia, sinkkiä, sekä ruusufinnin hoidossa myös tärkeää C-vitamiinia.

E-vitamiini lieventää ruusufinnin oireita

E-vitamiinilisä suojelee ihoa ulkoisilta tekijöiltä. Lisäksi E-vitamiini auttaa lieventämään ruusufinniä sekä ennaltaehkäisee ruusufinnin puhkeamisen.

C-vitamiini auttaa ihon hyvinvointiin

Nauti C-vitamiinilisä 3 - 4 kertaa päivässä. C-vitamiini auttaa ihon hyvinvointiin ja vahvistaa kehon immuunijärjestelmää. C-vitamiini myös vahvistaa E-vitamiinin vaikutusta yhdessä nautittuna.
C-vitamiinia saa Vitaelabin Biopro -ravintolisästä, joka tarjoaa lisäksi kaikki ruusufinnin hoidossa tärkeät B-vitamiinit, sekä kromia ja sinkkiä.
Ruusufinnin hoidossa tärket C- ja B-vitamiinit

Ruusufinnin hoidossa tärkeät C- ja B-vitamiinit Biopro -ravintolisästä

C-vitamiinia saa vaikkapa Vitaepron Biopro -ravintolisästä. Ensimmäiset kaksi kuukautta puoleen hintaan.

Tuotetta myy VitaeLab. Lue lisää ja tilaa