Ripsipidennykset

Mikä ripsipidennys on hyvä valinta?
Ripsipidennyksiä on erilaisiin käyttötarkoituksiin. Väliaikaiseen käyttöön sopivat ripsinauhat ja ripsitupsut. Ripsiteknikon laittamat yksittäiset irtoripset kestävät 2 – 3 kuukautta, mutta vaativat huoltoa.
Ripsien pidennykset kotona?
Ripsinauhat ja ripsitupsut ovat niin helpot käyttää, että ne voidaan laittaa päivittäisen meikkauksen yhteydessä, vaikka joka päivä. Myös yksittäiset irtoripset voidaan laittaa kotona kaverin avustuksella, mutta varmimmin ne onnistuvat kauneushoitolassa.
Katkeilevatko hiuksesi?
Saatko ravinnosta riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta hiuksesi kasvavat terveesti?

Lue lisää aiheesta:
Miksi tarvitsemme vitamiineja?
Mitä ovat kivennäisaineet?
Tietoa hivenaineista
Lyhyet hiukset?
Sopiva hiusmalli löytyy myös silloin kun hiukset ovat lyhyet.

Lue lisää aiheesta:
Hiusmallit lyhyille hiuksille

Erilaisia ripsien pidennyksiä

Ripsien pidennys onnistuu monella tavalla. Hyvän ja kestävän lopputuloksen saat varmimmin käymällä ripsiteknikolla, joka kiinnittää laadukkaat yksittäiset irtoripset. Yksittäiset irtoripset kiinnitetään liimalla omiin ripsiin ja lopputulos näyttää luonnolliselta. Muita vaihtoehtoja ovat yksittäisten irtoripsien kiinnitys kaverin kanssa, tai helpommin itse laitettavien ripsinauhojen, tai ripsitupsujen käyttäminen.

Ripsien pidennykset voivat näyttää luonnolliselta, tai ulottua glamour-pituuksiin. Myös erilaisia paksuuksia ja kaarevuuksia on saatavilla. Juhliin sopiva väliaikainen ripsien pidennys käyttäen ripsinauhaa tai ripsitupsua onnistuu helposti myös itse laittaen.

Ripsien pidennyksen hinta

Ripsiteknikon kiinnittämät laadukkaat irtoripset maksavat ripsien lukumäärästä riippuen yleensä 50 – 170 euroa. Irtoripsiä on syytä huoltaa noin kolmen viikon välein. Ammattilaisen tekemä huolto maksaa noin 30 - 75 euroa. Usein ensimmäinen huolto sisältyy hintaan. Itse tehtävä väliaikainen pidennys ripsinauhaa käyttämällä maksaa noin 7 – 10 euroa. Ripsinauhaa voidaan käyttää myös uudelleen.

Ripsipidennyksiä:

Yksittäiset irtoripset

Yksittäiset irtoripset ovat usein ammattilaisen laittamat, useita viikkoja kestävät, yksittäin omiin ripsiin liimattavat ripsipidennykset. Irtoripsien laittoon on syytä varata noin kaksi tuntia aikaa. Irtoripset vaativat päivittäistä hoitoa, ja ammattilaisen tekemä huolto on tarpeen noin kolmen viikon välein. Omat ripset uusiutuvat noin 2 – 3 kuukauden aikana, ja mukana putoaa myös ripseen liimattu pidennys. Yksittäiset irtoripset poistuvat luonnollisesti odottamalla, mutta ne voidaan poistaa myös ripsistä liimaa irroittavalla aineella.

Ripsinauhat

Hyvä vaihtoehto ammattilaisen laittamille irtoripsille ovat varsinkin juhliin sopivat itse kiinnitettävät ripsinauhat. Ripsinauhaa voidaan muotoilla ja harventaa sopivaksi ennen kiinnitystä. Ripsinauha liimataan omien ripsien päälle ja se pysyy paikoillaan päivän tai kaksi. Ripsinauha voidaan irroittaa ja käyttää uudelleen muutamia kertoja.

Ripsitupsut

Ripsien pidennykseksi saattaa riittää pelkkä ripsitupsu, joka kiinnitetään liimalla omien ripsien päälle. Itse tehden ripsitupsuilla on helppo saada lisää pituutta ja tuuheutta ripsiin juuri sopivasti. Usein muutama ripsitupsu riittää haluttuun lopputulokseen.

Ripsipidennysten hoito

Irtoripsistä koostuvaa ripsien pidennystä hoidetaan päivittäin harjaamalla ripsiä kevyesti. Öljyisen meikin tai meikinpoistoaineen joutumista ripsille on syytä välttää, sillä ne saattavat vahingoittaa ripsien liimausta. Ammattilaisen tekemässä ripsien huollossa pudonneiden ripsien tilalle lisätään uusia ripsiä ja lopputulos näyttää samalta kuin juuri tehty ripsien pidennys. Ripsien kiinnityksen jälkeen saunomista, ripsien kastelua ja meikkaamista, on vältettävä 24 tuntia. Myöskin nukkumisasentoon on syytä kiinnittää huomiota. Irtoripsille on olemassa myös juuri niille soveltuvia ripsivärejä, jotka eivät vahingoita liimausta.

Ripsinauhoista tai ripsitupsuista tehdyt pidennykset eivät väliaikaisena vaadi erityistä hoitoa. Pelkkä varovaisuus ripsien kanssa riittää. Tällaiset irtoripset kuitenkin irtoavat parin päivän aikana ja ne voidaan kiinnittää uudelleen.