Rapunzel of Sweden - Teippipidennykset

Laadukkaat hiustenpidennykset netistä
Netistä hiustenpidennyksiä tilattaessa usein säästää huomattavia summia verrattuna kampaamojen vastaaviin tuotteisiin. Varsinkin teippipidennykset ovat huomattavasti edullisempia itse laitettuna.

Lue lisää aiheesta:
Rapunzel hiustenpidennykset
Clip-on hiustenpidennykset
Myös clip-on hiustenpidennykset ovat edullinen, helppo, ja laadukas tapa tuuhentaa ja pidentää hiuksia. Klipsit ovat teippipidennyksiäkin helpompia kiinnittää ja irroittaa itsekin.

Lue lisää aiheesta:
Ihanaterveys.fi: Rapunzel of Sweden - Clip-on hiustenpidennykset
 

Miksi teippipidennykset?

Teippipidennys on leveä hiusnauha, jossa hiuslisäke on ommeltuna kiinnikkeeseen. Kiinnike on valmistettu silikonista ja muistuttaa omaa hiuspohjaa. Teippipidennykset kiinnitetään silikoniteipin kanssa joka on läpinäkyvä eikä sitä näy omien hiusten seasta. Teippipidennykset ovat suhteellisen helppo tehdä itsekin, mutta mikäli on epävarmuutta omista taidoista, on suositeltavaa kääntyä kampaajan puoleen.

Monet pitävät teippipidennyksiä parhaimpana hiustenpidennyksenä sillä se on erittäin hellävarainen omille hiuksille, sitä voi käyttää useaan kertaan, se on helppohoitoinen ja lisäksi se näyttää hyvinkin aidolta. Teippipidennykset sopivat varsinkin niille joilla on ohuemmat hiukset mutta haluaisivat tuuheammat tai pidemmät hiukset.

Rapunzel tarjoaa laadukkaat hiustenpidennykset jokaisen tarpeeseen. Rapunzelin myymät hiustenpidennykset ovat laatunsa ansiosta hieman kiharia pesun jälkeen, ne eivät katkeile helposti ja niitä voi lisäksi harjata hieman normaalia kovempaakin.

Tasokkaat teippipidennykset voit tilata Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta.

Hiustenpidennykset netistä edullisemmin

Laadukkaat Rapunzelin teippipidennykset voi tilata suoraan Rapunzelin omasta verkkokaupasta.

Netistä tilattuna hiustenpidennyksissä säästää usein merkittäviäkin summia. Koska teippipidennykset ovat helppo kiinnittää itsekin kunhan lukee ohjeet kunnolla, netistä tilattuna maksat vain hiuksista ja näin voit säästää kampaamokuluissa.

Lisäksi nettihinnat pidennyksissä ovat yleisesti ottaen edullisempia kuin kampaajien vastaavat, ja usein Rapunzelin myymät hiustenpidennykset ovat juuri samoja joita myös kampaajat käyttävät.

Laadukkaat ja edulliset hiustenpidennykset löydät Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta.

Hiustenpidennysten hoito

Rapunzelin teippipidennykset ovat aitoa hiusta joten niitä voi pestä ja värjätä aivan kuten normaalejakin hiuksia. Huolimattomasti tehdyt toimenpiteet saattavat kuitenkin mahdollisesti vahingoittaa hiuksia joten huolellisuus on valttia. Suositeltavaa olisi käyttää tuotteita jotka on tarkoitettu vartavasten hiustenpidennyksille. Myös hiuksia värjätessä olisi hyvä käyttää omiin hiuksiin väriä joka sopii myös hiustenpidennyksille.

Miten pitkään Rapunzelin hiustenpidennykset kestävät?

Vaikka Rapunzelin hiustenpidennykset ovatkin tasokasta oikeaa hiusta, ne eivät ole ikuisia. Hyvin hoidettuna pidennykset saattavat kestää jopa reilun vuoden, kun taas väärin hoidettuna ja pidettyinä vain joitakin viikkoja. Hoida siis hiustenpidennyksiäsi oikein.

Lue lisää Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta:
Hoito ohjeet hiustenpidennyksille

Rapunzelin verkkosivuilta löytyy mainiot hoito-ohjeet hiustenpidennyksille.
Hiustenpidennysten oikeanlainen hoito määrittelee sen miten pitkään ne pysyvät käyttökelvollisina. Lue ohjeet huolella sillä vääränlainen hoito saattaa lyhentää hiustenpidennysten käyttöikää merkittävästi.