Rapunzel of Sweden - Sinettipidennykset

Laadukkaat hiustenpidennykset netistä
Netistä hiustenpidennyksiä tilattaessa usein säästää huomattavia summia verrattuna kampaamojen vastaaviin tuotteisiin.

Lue lisää aiheesta:
Rapunzel hiustenpidennykset
Clip-on hiustenpidennykset
Myös clip-on hiustenpidennykset ovat edullinen, helppo, ja laadukas tapa tuuhentaa ja pidentää hiuksia. Klipsit ovat sinettipidennyksiä huomattavasti helpompia kiinnittää ja irroittaa itsekin.

Lue lisää aiheesta:
Ihanaterveys.fi: Rapunzel of Sweden - Clip-on hiustenpidennykset
 

Miksi sinettipidennykset?

Sinettipidennykset ovat maailman suosituin tapa tehdä pidempikestoisia hiusten pidennyksiä. Sinettipidennyksessä liitetään pidennyskolvilla sinettihiuksessa oleva pieni sinetti omaan hiukseen. Sinettipidennykset ovat erittäin monipuoliset ja niillä on helppo toteuttaa esimerkiksi otsatukan pidennys, tuuhennokset, pidennykset, yms. Tarvittavien sinettien määrä vaihtelee suuresti mitä hiustenpidennykseltä haluaa. Rapunzelin sinettipidennyksistä löytyy laaja valikoima eri värejä ja pituuksia.

Sinettipidennykset ovat sekä käytännölliset että kauniit. Rapunzelin hiustenpidennykset ovat äärimmäisen laadukkaita ja niiden kanssa voi esimerkiksi urheilla ja kylpeä suurempia murehtimatta.

Rapunzel tarjoaa laadukkaat sinettihiustenpidennykset jokaisen tarpeeseen. Jos olet ostamassa ensimmäisiä sinettihiustenpidennyksiä suosittelemme Rapunzelin starttipaketteja joista löytyy kaikki välineet joita hiustenpidennysten laittoon tarvitaan.

Tasokkaat sinettipidennykset Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta.

Hiustenpidennykset netistä edullisemmin

Laadukkaat Rapunzelin sinettipidennykset voi tilata suoraan Rapunzelin omasta verkkokaupasta.

Netistä tilattuna hiustenpidennyksissä säästää usein merkittäviäkin summia. Jos aikoo itse laittaa sinettipidennykset suosittelemme ostamaan hiustenpidennys starttipaketin Rapunzelin verkkokaupasta. Starttipaketti pitää sisällään mm. hiusraudan, ohjeet, suojalevyjä, hiuspinnejä, pihdit poistoa varten, sormisuojia, suojalevyn, kamman, sekä riittävän määrän laadukasta Remy hiusta. Ostamalla starttipaketin säästät rahaa verrattuna siihen että ostaisit kaikki tarvikkeet erikseen, tai käymällä kampaajalla laittamassa hiuksesi.

Nettihinnat pidennyksissä ovat yleisesti ottaen edullisempia kuin kampaajien vastaavat, ja usein Rapunzelin myymät hiustenpidennykset ovat juuri samoja joita myös kampaajat käyttävät.

Laadukkaat ja edulliset hiustenpidennykset löydät Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta.

Hiustenpidennysten hoito

Rapunzelin sinettipidennykset ovat aitoa hiusta joten niitä voi pestä ja värjätä aivan kuten normaalejakin hiuksia. Huolimattomasti tehdyt toimenpiteet saattavat kuitenkin mahdollisesti vahingoittaa hiuksia joten huolellisuus on valttia. Suositeltavaa olisi käyttää tuotteita jotka on tarkoitettu vartavasten hiustenpidennyksille. Myös hiuksia värjätessä olisi hyvä käyttää omiin hiuksiin väriä joka sopii myös hiustenpidennyksille.

Miten pitkään Rapunzelin hiustenpidennykset kestävät?

Vaikka Rapunzelin hiustenpidennykset ovatkin tasokasta oikeaa hiusta, ne eivät ole ikuisia. Hyvin hoidettuna pidennykset saattavat kestää jopa reilun vuoden, kun taas väärin hoidettuna ja pidettyinä vain joitakin viikkoja. Hoida siis hiustenpidennyksiäsi oikein.

Lue lisää Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta:
Hoito ohjeet hiustenpidennyksille

Rapunzelin verkkosivuilta löytyy mainiot hoito-ohjeet hiustenpidennyksille.
Hiustenpidennysten oikeanlainen hoito määrittelee sen miten pitkään ne pysyvät käyttökelvollisina. Lue ohjeet huolella sillä vääränlainen hoito saattaa lyhentää hiustenpidennysten käyttöikää merkittävästi.