Rapunzel of Sweden - Clip-on hiustenpidennykset

Hiustenpidennykset netistä
Netistä Hiustenpidennyksiä tilatessa saattaa säästää huomattavia summia kampaamohintoihin verrattessa. Varsinkin clip-on pidennykset tarjoavat huomattavan edun sillä ne ovat helppoja laittaa itsekin.

Lue lisää aiheesta:
Rapunzel hiustenpidennykset
Hiustuotteet netistä
Tasokkaita hiustuotteita myy myös edullinen kotimainen kosmetiikkaan erikoistunut Pretty.fi verkkokauppa. Myynnissä on hiustarvikkeita joka lähtöön, hoitoaineita, sekä myös edullisia hiustenpidennyksiä. Hiustenpidennykset eivät ole Rapunzelin tasoa mutta edullisempia.

Lue lisää aiheesta:
Pretty.fi - Hiukset
 

Miksi clip-on hiustenpidennykset?

Rapunzelin laadukkaat clip-on hiustenpidennykset on helppo tapa tehdä pidemmät ja tuuheammat hiukset itse. Sen lisäksi että clip on pidennykset ovat edullisia muihin hiustenpidennyksiin verrattuna, klipsit on myös helppo kiinnittää ja poistaa ilman muiden apua.

Rapunzel of Sweden valmistaa erittäin laadukkaina pidettyjä hiustenpidennyksiä, ja laadusta kertoo paljon myös se että Rapunzelin clip on hiustenpidennyksiä käyttää moni maailmanluokan julkkiskin.

Lue lisää Rapunzel of Swedenin verkkokaupasta.

Rapunzelin värikartasta löytää helposti itselleen sopivat hiustenpidennykset.
Mikäli ei ole täysin varma omasta väristä niin Rapunzelilta voi tilata lainaksi värisalkun 10 päiväksi jolloin eri sävyjä voi vertailla omiin hiuksiin ennen varsinaisen tuotteen tilausta.

Hiustenpidennykset jokaisen tarpeeseen

Rapunzel tarjoaa hiustenpidennyksiä jokaisen tarpeisiin, haluaa sitten hiukset pitemmiksi, tuuheammiksi taikka kiharammiksi.

Tasokkaat clip-on hiustenpidennykset voit tilata Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta.

Edulliset hiustenpidennykset netistä

Yhä useammin myös suomalainen tilaa hiustenpidennykset suoraan Rapunzelin verkkosivuilta ja kokemukset ovat olleet pääosin positiivisia.

Netistä tilattuna hiustenpidennyksissä saattaa säästää merkittäviäkin summia. Koska clip-on hiustenpidennykset ovat helposti kiinnitettävissä itsekin, netistä tilattuna maksat vain hiuksista sillä et tarvitse kampaajaa.

Lisäksi nettihinnat pidennyksissä ovat yleisesti ottaen edullisempia kuin kampaajien vastaavat, ja usein Rapunzelin myymät hiustenpidennykset ovat juuri samoja joita myös kampaajat käyttävät.

Laadukkaat ja edulliset hiustenpidennykset löydät Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta.

Hiustenpidennysten hoito

Rapunzelin clip-on hiustenpidennykset ovat aitoa hiusta joten niitä voi pestä ja värjätä aivan kuten normaalejakin hiuksia. Huolimattomasti tehdyt toimenpiteet saattavat kuitenkin mahdollisesti vahingoittaa hiuksia joten huolellisuus on valttia. Suositeltavaa olisi käyttää tuotteita jotka on tarkoitettu vartavasten hiustenpidennyksille. Myös hiuksia värjätessä olisi hyvä käyttää omiin hiuksiin väriä joka sopii myös pidennyksille.

Miten pitkään Rapunzelin hiustenpidennykset kestävät?

Vaikka Rapunzelin hiustenpidennykset ovatkin tasokasta oikeaa hiusta, ne eivät ole ikuisia. Hyvin hoidettuna pidennykset saattavat kestää jopa reilun vuoden, kun taas väärin hoidettuna ja pidettynä joitakin viikkoja. Hoida siis hiustenpidennyksiäsi oikein.

Lue lisää Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta:
Hoito ohjeet hiustenpidennyksille
Rapunzelin verkkosivuilta löytyy mainiot hoito-ohjeet hiustenpidennyksille.
Hiustenpidennysten oikeanlainen hoito määrittelee sen miten pitkään ne pysyvät käyttökelvollisina. Lue ohjeet huolella sillä vääränlainen hoito saattaa lyhentää hiustenpidennysten käyttöikää merkittävästi.