Parhaat hiusmallit netistä

Lyhyet hiusmallit
Vaikka lyhyet hiusmallit ovatkin helppohoitoiset, niille saattaa usein olla vaikea löytää sopivaa tyyliä. Pidemmille hiuksille on huomattavasti helpompi löytää laajempi valikoima erilaisia tyylejä, mutta myös lyhyille hiusmalleille on mahdollista löytää erilaisia ja tyylikkäitä malleja. Lue vinkit kuinka löytää juuri sopiva tyyli sinun hiuksillesi.

Lue lisää
Hiusmallit lyhyille hiuksille
Hiustuotteet netistä
Tasokkaita hiustuotteita myy myös edullinen kotimainen kosmetiikkaan erikoistunut Pretty.fi verkkokauppa. Myynnissä on hiustarvikkeita joka lähtöön, hoitoaineita, sekä myös edullisia hiustenpidennyksiä. Hiustenpidennykset eivät ole Rapunzelin tasoa mutta edullisempia.

Lue lisää aiheesta:
Pretty.fi - Hiukset

Mistä löytää parhaat hiusmallit netistä?

Olemme listanneet parhaat sivustot joilta löytää parhaat hiusmallit jokaisen tarpeeseen. Kaikki sivustot ovat äärimmäisen tasokkaita ja hiusmallit niillä trendikkäitä ja tuoreita. Lisäksi yksi sivu on ns. virtuaalikampaaja, johon voit vaikkapa ladata oman kuvan ja kokeilla erilaisia hiustyylejä itsellesi jos et ole varma mikä tyyli juuri sinulle sopii.


Hiusmalli -sivustot


ukhairdressers.com

Mittava valikoima tyylikkäitä hiusmalleja
Erittäin laaja ja tasokas hiusmalli -sivusto. Hiusmallit voi etsiä helposti erilaisten tyylien tai hiusten pituuksien perusteella. Sivustolla on yli 9200 erilaista hiusmallia, joista löytyy helposti jokaiselle mm. erilaiset lyhyet ja pitkät hiusmallit. Ukhairdressers.comista löytää myös helposti erilaiset hääkampaukset sekä miesten hiusmalleja.
ukhairdressers.com

TheHairStyler.com

Virtuaalikampaaja - kokeile erilaisia hiusmalleja omaan kuvaasi
TheHairStyler.comissa voit helposti kokeilla erilaisia hiusmalleja omaan päähäsi lähettämällä sivustolle oman kuvasi. Ilman omaakin kuvaa sivustolla voi kokeilla ja tutkia erilaisia hiusmalleja ja tyylejä Virtual Hairstylerilla. Sivusto onkin ehdoton jos haluaa itse muokata ja sovittaa itselleen täydellisen hiusmallin, jonka jälkeen sen voi tulostaa ja viedä kampaajalle. Hairstylerilla voi lisäksi kokeilla erilaisia meikkejä nähdäkseen miten ne sopivat erilaisten kampausten kanssa yhteen. Sivustolta on helppo löytää pitkät ja lyhyet hiusmallit ja kaikki siltä väliltä. Lisäksi voit kokeilla miten julkkisten eri hiustyylit sopivat sinun päähäsi. TheHairStyler tarjoaa myös jonkin verran miesten hiusmalleja
TheHairStyler.com

HairStylesDesign

Laaja valikoima upeita hiusmalleja joka tilanteeseen
HairStylesDesign -sivusto tarjoaa laajan valikoiman hiusmalleja jokaiseen tilanteeseen. Sivustolta löytyvät lyhyet , keskipitkät sekä pitkät hiusmallit. Sivustolla on myös laaja valikoima erilaisia julkkisten hiustyylejä. Virallisemmat ja hieman erikoisemmatkin hiusmallit on myös mahdollista löytää niitä kaipaaville. Sivustolla on myös oma osastonsa hääkampausta etsivälle. Miehille löytyvät erilaiset tasokkaat hiusmallit lyhyistä hiuksista pitkiin hiuksiin. HairStylesDesign on erittäin kattava ja kuvat laadukkaita, ja sivustoa voikin suositella varauksetta kaikille hiustyylejä hakeville.
HairStylesDesign

CoolMensHair.com

Miesten tyylikkäisiin hiuksiin keskittynyt sivusto
Paljon trendikkäitä hiusmalleja miehille ja pojille. Mukana on mm. kaikenlaiset lyhyet ja pitkät hiusmallit, sekä erilaisia julkkisten hiustyylejä. Sivustolla on myös laajasti erilaisia hiustenhoitovinkkejä miehille.
CoolMensHair.com