Öljyinen iho ja kuinka päästä siitä eroon

Tiesitkö että...
Öljyinen iho on altis finneille ja aknelle, sillä rasva tukkii ihohuokoset jolloin iho ei pääse vapaasti hengittämään.

Ihoa hoitavat vitamiinit
On tärkeää muistaa myös että oikeanlainen ravinto sekä vitamiinien riittävä saanti vaikuttaa suuresti ihon kuntoon. Vitamiineista erityisesti ihoa hoitavat A-, E- ja C-vitamiinit.

Oikeanlaiset tuotteet öljyisen ihon hoitoon

Markkinoilla on olemassa lukematon määrä tuotteita jotka auttavat pääsemään eroon öljyisestä ihosta. Ongelmana saattaa kuitenkin olla se, että monet tekevät iholle enemmän hallaa kuin hyötyä. Monet tuotteet pitävät sisällään kaikenlaisia kemikaaleja jotka poistavat ylimääräistä rasvaa iholta, mutta ongelmana näissä on usein se että ne aiheuttavat kutinaa iholle. Suositeltavaa olisikin että käyttäisi luonnollisempia tuotteita jotka hoitavat ihoa vahingoittamatta sitä.


Ihonhoitotuotteen tulisi toimia elimistön kanssa luonnollisessa tasapainossa. Teolliset kemikaalit yleensä poistavat iholta kaiken elimistön oman rasvan, jolloin iho jää äärimmäisen kuivaksi ja kireäksi. Luonnolliset tuotteet sen sijaan imevät ylimääräisen rasvan kasvoilta lievästi kuivattaen ja desinfioiden.

öljyisen ihon tuotepaketti

Madara Ecoface Öljyisen ja epäpuhtaan ihon tuotepaketti

Syväkosteuttava geeli öljyiselle ja epäpuhtaalle sekaiholle. Madara Ecoface -tuotteet öljyiselle ja epäpuhtaalle iholle edullisessa yhteispakkauksessa!


Tuotepaketti sisältää

Madara Ecoface Syväpuhdistava vaahto, 150 ml

Madara Ecoface Syväpuhdistava kasvovesi, 200 ml

Madara Ecoface Syväpuhdistava geeli, 50 ml

Tuotetta saa Hyvinvoinnin Tavaratalosta

Luonnollinen kosteustasapaino iholle

Jotta ihon kosteus pysyisi tasapainossa, iholle olisi hyvä käyttää kasvisöljyjä ja ihoa pehmentäviä voiteita. Sheavoi (karitevoi) ja macadamia-pähkinäöljy imeytyvät syvälle ihoon ja tukevat elimistön proteiinin ja rasvahappojen tuotantoa. Kollageeni, elastiini ja hyaluronihappo ovat oleellisia jotta iho säilyttäisi luonnollisen kosteuden, kuitenkaan liikaa talirauhasia stimuloimatta.

Mitä tuotteiden tulisi pitää sisällään auttaakseen öljyiseen ihoon?

Monet parhaista luonnonmukaisista hoitoaineista öljyisen ihon hoitoon pitävät sisällään luonnollisia proteiineja, vitamiineja, entsyymejä ja kivennäisaineita auttaen ihoa säilyttämään terveellisen solutoiminnan. Luonnollisista lähteistä uutetut aineet kuten keratiini, E-vitamiini, koentsyymi Q10, japanilainen merilevä sekä aktiivinen manukahunaja auttavat elimistöä saavuttamaan luonnollisen tasapainon tukemalla solurakennetta.

kasvovesi

Madara Ecoface syväkosteuttava geeli

Syväkosteuttava geeli öljyiselle ja epäpuhtaalle sekaiholle.
Kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tasapainottaen talineritystä. Supistaa huokosia ja virkistää ihoa jättäen sen mattapintaiseksi. Erityisen kevyt, öljytön koostumus. Luontaiset kasviperäiset vitamiinit, mineraalit, bioflavonoidit ja muut bioaktiiviset aineet ravitsevat ihoa.

Tuotetta saa Hyvinvoinnin Tavaratalosta

kasvovesi

Madara Ecoface Syväpuhdistava kasvovesi

Syväpuhdistava kasvovesi öljyiselle ja epäpuhtaalle sekaiholle.
Virkistää ja kirkastaa öljyistä ihoa. Vähentää kiiltoa, supistaa huokosia ja ehkäisee näppylöitä. Auttaa ihoa sitomaan enemmän kosteutta, kuin virkistävä lähde metsän siimeksessä.

Tuotetta saa Hyvinvoinnin Tavaratalosta

Mitä kemikaaleja tulisi välttää?

Vältä siis voimakkaita kemikaaleja joita löytyy suurimmasta osasta öljyisen ihon hoitoon tarkoitetuista hoitoaineista. Näitä ovat muun muassa synteettiset kemikaalit kuten petrolatum (vaseliini), mineraaliöljy, isopropyylimyristaatti, triethanolamiini, glyseriini, propyleeniglykoli, väriaineet, alkoholit ja hajuaineet. Nämä aineet eivät pysty toimimaan elimistön kanssa luonnollisesti, sen sijaan ne imevät iholta kaiken luonnollisen rasvan tai tukkivat ihohuokoset jolloin iho ei kykene poistamaan luonnollisia myrkkyjä, täten vahingoittaen ihoa, jonka seurauksena saattaa puhjeta muun muassa finnejä ja aknea.

Mistä löytää oikeat tuotteet?

Öljyisestä ihosta voi siis päästä eroon ilman että iho vahingoittuu. Teollisten kemikaalien sijaan tulisi suosia kliinisesti testattuja luonnollisia tuotteita. Näiden avulla iholle saa luonnollisen tasapainon joka näkyy terveenä ja kauniina hipiänä. Näitä tuotteita ei välttämättä löydy jokaisesta lähikaupasta, mutta hyvin varustetuista tavarataloista usein pitäisi löytyä. Nykypäivänä helpoin tapa lienee tilata internetistä sopivat tuotteet helposti kotiovelle.

Laadukkaita ihonhoitotuotteita saa tilattua muun muassa seuraavista nettikaupoista:

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Yves Rocher