Miesten tyylikkäät hiusmallit netistä

Lyhyet hiusmallit naisille
Vaikka lyhyet hiusmallit ovatkin helppohoitoiset, niille saattaa usein olla vaikea löytää sopivaa tyyliä. Pidemmille hiuksille on huomattavasti helpompi löytää laajempi valikoima erilaisia tyylejä, mutta myös lyhyille hiusmalleille on mahdollista löytää erilaisia ja tyylikkäitä malleja. Lue vinkit kuinka löytää juuri sopiva tyyli sinun hiuksillesi.

Lue lisää
Hiusmallit lyhyille hiuksille
Hiustuotteet netistä
Tasokkaita hiustuotteita myy edullinen kotimainen kosmetiikkaan erikoistunut Pretty.fi verkkokauppa. Myynnissä on todella runsaasti hiustenhoitoon liittyviä tuotteita.

Lue lisää aiheesta:
Pretty.fi - Hiukset

Parhaat miesten hiustyyli -sivustot netistä

Miesten hiusmalleja on huomattavasti vähemmän löydettävissä netistä kuin naisten hiustyylejä. Osittain se tietysti johtuu siitä että miesten hiukset ovat yleensä yksinkertaisempia ja lyhyempiä. Silti lyhyillekin hiuksille löytyy useita eri vaihtoehtoja. Monella miehellä on pitkät hiukset joihin taas on runsaamminen erilaisia hiusmalleja. Olemme keränneet parhaat sivustot joilta löytää parhaat hiustyylit miehille.

Hiusmalli -sivustot miehille


CoolMensHair.com

Tyylikkäitä hiustyylejä miehille sekä hiustenhoitovinkkejä
CoolMensHair tarjoaa paljon tyylikkäitä hiusmalleja miehille sekä paljon hiustenhoitoon liittyviä artikkeleita. Sivulta löytyy mallit pitkille sekä lyhyille hiuksille, julkkisten tyylejä sekä paljon muuta. Artikkelit ovat pääosin laadukkaita ja hyödyllisiä. Varsinaisia kuvia pelkistä hiusmalleista ei ole ehkä ihan niin paljon saatavilla kuin joillain muilla sivuilla, mutta tasokkaat artikkelit hiuksista ja tyyleistä nostavat sivuston tasoa.
CoolMensHair.com

TheHairStyler.com

Virtuaalikampaaja - kokeile erilaisia hiusmalleja omaan kuvaasi
TheHairStyler.com tarjoaa tasokkaan virtuaalikampaajan, johon voi lähettää oman kuvansa ja kokeilla mikä hiusmalli sopii parhaiten. Oman kuvan lähettäminen ei kuitenkaan ole pakollista ja sivulla voi katsoa mitä hiustyylejä on saatavilla. Vaikka sivusto onkin pääosin keskittynyt naisten hiusmalleihin, niin myös miehille löytyy paljon eri tyylejä. TheHairStyler tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tyylejä miehille, sekä kertoo kuinka kampauksen saa tehtyä itsekin. Sivustolla on helppo selata erilaisia hiustyylejä hiustyypin mukaan. Vaihtoehtoina on esimerkiksi lyhyet hiukset, pitkät hiukset, kiharat hiukset, ja kaikkea siltä väliltä. Hiustyylit ovat pääosin julkkisten eri malleista.
TheHairStyler.com

HairStylesDesign

Laaja valikoima upeita hiusmalleja miehille joka tilanteeseen
HairStylesDesign -sivusto tarjoaa suuren valikoiman hiustyylejä miehille. Vaikka sivusto tarjoaakin huomattavasti mittavamman valikoiman naisille, niin sivustolta löytyy erittäin laajasti myös miesten malleja. Hiusmalleja voi selata pääosin lyhyiden, keskipitkien ja pitkien hiusten mukaan. Valikoima on hyvä ja tyylit laadukkaita, joten jokaiselle sopiva ja tyylikäs hiusmalli on suhteellisen helppo löytää.
HairStylesDesign

AskMen.com

Miesten hiustyylit 2011
AskMen tarjoaa paljon tyylivinkkejä ja kaikkea muutakin mikä vain miestä voi kiinnostaa. Sivulta löytyy myös mm. miesten hiustyylit vuodelle 2011. Sivusto tarjoaa laajan valikoiman myös muita miesten hiuksiin liittyviä ammattilaisten kirjoittamia artikkeleja. AskMen.com onkin sivusto jota jokaisen itsestään huolehtivan miehen tulisi lukea.
AskMen.com