Meikkivoide

Kosmetiikka netistä
Yhä useampi suomalainen tilaa kosmetiikkaa netistä. Etuna tässä on usein edullisemmat hinnat, sillä tarjousten metsästäminen on helpompaa kuin koskaan, sillä voit käydä läpi useita eri "liikkeitä" tietokoneen ääressä istuen

Suosittuja verkkokauppoja: Yves Rocher
Sokos - verkkokauppa
Pretty.fi
Hyvä meikki korostaa parhaita piirteitä
Meikin ei ole tarkoitus missään nimessä muuttaa ihmisen ulkonäköä, vaan korostaa parhaita piirteitä. Tästä syystä onkin tärkeää tuntea omat kasvonpiirteet ja pohtia kuinka saisi korostettua parhaita ominaisuuksia kasvoissa.
Yves Rocher ja luonto
Tiesitkö että Yves Rocher toimii ympäristön puolesta. Yves Rocher huomioi ympäristönäkökohdat tuotantoketjun alusta loppuun. Yves Rocher myös vastaa koko tuotannosta kasveista iholle asti. Myös tämän ansiosta Yves Rocher kykenee tarjoamaan tuotteita edulliseen hintaan.

Lue lisää aiheesta:
Yves Rocher
Laadukas kosmetiikka edullisesti Sokoksen verkkokaupasta
Sokos - kauneuden verkkokauppa tarjoaa laadukasta kosmetiikkaa edullisesti. Sokoksella on hyvä valikoima kosmetiikkaa jokaiseen tarpeeseen, kannattaa myös katsoa löytyykö ALE -löytökorista tarvittavat tuotteen normaalia edullisempaan hintaan.
Sokos - verkkokauppa


 Meikkivoiteen merkitys ja laatu

Meikkivoiteen tarkoitus on korostaa ihon luonnollista sävyä, ei peittää sitä. Myös ehostamisessa meikkivoiteella on suuri merkitys, sillä jos meikkipohja on tehty hyvin, myös meikki pysyy kauniina pidempään. Laadukas meikkivoide onkin hyvä sijoitus. Vaikka meikkivoiteen ei tarvitse olla kallis ollakseen laadukas, usein halvemmat meikkivoiteet jättävät toivomisen varaa.


Hyvillä meikkivoiteilla on useita eri ominaisuuksia; ne muun muassa hoitavat, kosteuttavat, ravitsevat ja suojaavat ihoa sekä tasoittavat ihonväriä. Laadukkaammat meikkivoiteet antavat myös ihon hengittää, eivätkä tuki ihohuokosia.

Yves Rocher meikkivoiteet

Yves Rocher tarjoaa meikkivoiteita kaikkiin tarpeisiin.
Yves Rocherin tuotteet tarjoavat luonnonmukaista laatua edulliseen hintaan. Valikoimista löytyy mm. suositut meikkipuuterit, kevyt nestemäinen meikkivoide, ja paljon muuta.
Tutustu meikkivoiteisiin
Yves Rocherin verkkosivuilla.


Meikkivoiteen valitseminen

Itselle sopivan meikkivoiteen valitseminen on kuitenkin usein vaikeaa, sillä sen lisäksi että sävyjä on lukemattomia erilaisia, meikkivoiteiden koostumukset vaihtelevat ja erilaiset ihot tarvitsevat erilaisia voiteita. Onkin äärimmäisen tärkeää tuntea oma ihotyyppi ja valita tismalleen oikea sävy. Sävyn tulisi vastata kaulan ihoa, joka on hieman kasvoja vaaleampi.

Vinkkejä meikkivoiteen valintaan:


1. Meikkivoidetta ei tulisi valita keinovalossa, sillä luonnonvalossa meikkivoiteen sävy voi osoittautua vääräksi.


2. Älä valitse liian tummaa sävyä, meikkivoide ei saa näyttää rusketukselta.


3. Valitse väri joka vastaa oman ihon väriä, sillä meikkivoide tasoittaa ihosi sävyä.


4. Kokeile aina meikkivoidetta iholle ennen ostamista, sillä se voi näyttää iholla toiselta kuin purkissa.


5. Levitä meikkivoide huolellisesti ja häivytä rajat. Jotkin alueet eivät välttämättä edes tarvitse meikkiä.


6. Levitä iholle sopivaa kosteusvoidetta ennen meikkivoidetta. Tällöin meikkivoide ei paakkuunnu.

Erilaisia meikkivoidetyyppejä ja koostumuksia

Meikkivoidetta valittaessa koostumuksella on yhtä suuri merkitys kuin sävyllä. Tarjolla on monenlaisia tuotteita valoa heijastavista meikkivoiteista peittäviin meikkivoiteisiin ja öljypohjaisista meikkivoiteista mattapintaisiin.

Öljypohjainen meikkivoide

Öljypohjainen meikkivoide sopii erinomaisesti kuivalle iholle. Pulloa on syytä ravistaa aina ennen käyttöä.

Mattapintainen meikkivoide

Mattapintainen meikkivoide sopii hyvin rasvaiselle iholle. Meikkivoide ei sisällä öljyä joten se kuivuu iholla nopeasti. Voit myös levittää iholle ensin kosteusvoidetta, joka hidastaa kuivumista.

Voidemainen meikkivoide

Voidemainen meikkivoide sopii hyvin ikääntyvälle iholle, sillä se peittää tehokkaasti ihon pienet rypyt ja juonteet.

Läpikuultava meikkivoide

Kevyt meikkipohja saa ihon näyttämään raikkaammalta ja luonnollisemmalta. Läpikuultava meikkivoide myös levittyy kasvoille helposti silikonien ansiosta.

Sävyttävä päivävoide

Sävyttävä päivävoide sisältää pienen määrän väripigmenttiä, joka antaa iholle luonnollista hehkua ja korostaa rusketusta. Sävyttävän päivävoiteen voi levittää sellaisenaan puhdistetulle iholle, sen kanssa ei tarvitse käyttää muita voiteita. Se yleensä myös hengittää hyvin, esimerkiksi urheillessa. Sävyttävä päivävoide ei kuitenkaan peitä ihon epätasaisuuksia, joten vaatii käyttäjältään hyväkuntoisen ihon.

Kiinteä meikkivoide

Tunnetaan myös nimellä meikkipuuteri. Kiinteä meikkivoide on puuterin ja meikkivoiteen sekoitus, joka on helppo levittää sienellä. Lopputulos on mattapintainen, eikä tämän lisäksi tarvita enää puuteria.

Valokynä

Valokynää käytetään meikkivoiteen päällä, ja sillä on mahdollista korostaa tai häivyttää piirteitä sekä kirkastaa ilmettä. Sillä on hyvä esimerkiksi korostaa poskipäitä, leukaa ja nenänvartta. Monet käyttävät valokynää myös tummien silmänalusten häivyttämiseen.

Pohjustusvoiteet

Jos iho ei ole täydellinen, voidaan ihon pienet juonteet ja huokoset tasoittaa pohjustusvoiteella ennen meikkivoiteen levittämistä. Meikkivoide levittyy pohjustusvoiteen päälle helposti paakkuuntumatta.