Kynsilakka - Mikä väri sopii minulle?

Tasokkaat rakennekynnet
Aidot rakennekynnet haluavalle on vaihtoehtoina luonnollisen tuntuiset geelikynnet, tai hieman edullisemmat mutta silti erittäin tasokkaat ja luonnolliset akryylikynnet

Lue lisää aiheesta:
Geelikynnet kotona
Akryylikynnet kotona
Geeli- vai akryylikynnet?
Hintavammat geeli- ja akryylikynnet ovat erittäin tasokkaita rakennekynsiä, mutta molemmissa on omat etunsa ja haittansa.

Lue lisää aiheesta:
Geeli- vai akryylikynnet
Kynsituotteet netistä
Yhä useampi suomalainen tilaa kynsituotteet netistä edulliseen hintaan. Edullinen kotimainen kosmetiikkaan erikoistunut Pretty.fi verkkokauppa on yksi meidän suosikeistamme.

Lue lisää aiheesta:
Pretty.fi - kynsituotteet
 

Oikeanvärisen kynsilakan valinta

On olemassa lukemattomia upeita erivärisiä kynsilakkoja joista valita. Lähes joka tilanteeseen on olemassa omanlaisensa ja värisensä kynsilakka. Esimerkiksi eri vuodenajoille sopii eri sävyiset kynsilakat, ja myös pukeutuminen vaikuttaa huomattavasti sävyn valintaan

Tärkein ja oleellisin tekijä kynsilakan väriä valittaessa on kuitenkin ihon sävy. Oikein valittu kynsilakka saa kädet ja kynnet loistamaan ja viimeistelee kokonaisuuden, kun taas väärin valittu kynsilakka saattaa helposti antaa huolimattoman vaikutelman.

Alla on joitakin helppoja vinkkejä kuinka valita omalle iholle sopiva kynsilakka.

Vaalea iho

Vaalealle iholle sopii mainiosti sininen tai sinipohjainen, kevyesti hohtava kynsilakka. Myös pinkki ja luonnolliset sävyt sopivat vaalealle iholle mainiosti. Kirkkaat sävyt eivät kuitenkaan vaalealle iholle sovi.

Punertava iho

Punertavalle iholle sopii mm. pinkki ja kirkkaanpunainen. Punertavalle iholle ei sovi kovin kirkkaat kynsilakat eikä purppura.

Keskiruskea iho

Keskiruskealle iholle sopii mainiosti punaiset viinin sävyt, burgundinpunainen, sekä ruskeanpunaiset kynsilakan sävyt.

Oliivin vivahteinen ja kellertävä iho

Punainen kynsilakka sopii erinomaisesti. Myös maanläheinen ruskea sekä suklaan värit joissa on häivähdys punaista ja oranssia sopii mainiosti. Keltaisia ja sinipohjaisia kynsilakkoja olisi syytä vältellä.

Tumma iho

Tummalle iholle sopivat vahvat värit kuten purppuranpunainen. Myös kaikki tumman sävyiset kynsilakat sekä hopea sopivat hyvin. Liian kirkkaat ja räikeät kynsilakat eivät sovi tummalle iholle.

Kynsilakka vuodenaikojen mukaan

On suositeltavaa valita sopiva kynsilakka myös vuodenajan mukaan, sillä tiettyihin vuodenaikoihin sopivat tietynlaiset värit.

Talvi

Talvella parhaiten toimivat tummemmat kynsilakat, kuten vaikkapa marjaisat sävyt sekä tummanpunainen. Myös sähkönsininen toimii talvisin.

Kevät

Keväällä toimivat hyvin pehmeät ja hieman normaalia haaleammat sävyt. Erinomaisia kevään värejä kynsilakoissa ovat vaikkapa pinkki, persikka ja laventeli haaleammilla sävyillä

Kesä

Kesään sopivat huomattavasti kirkkaammat sävyt. Pinkki ja laivastonsininen ovat varmoja valintoja kesään.

Syksy

Kastanjanruskea eli punaisenruskea ja ruskean eri sävyt toimivat nerokkaasti syksyisin kynsilakoissa