Kauniit tekokynnet edullisesti

Tasokkaat rakennekynnet
Aidot rakennekynnet haluavalle on vaihtoehtoina luonnollisen tuntuiset geelikynnet, tai hieman edullisemmat mutta silti erittäin tasokkaat ja luonnolliset akryylikynnet

Lue lisää aiheesta:
Geelikynnet kotona
Akryylikynnet kotona
Geeli- vai akryylikynnet?
Hintavammat geeli- ja akryylikynnet ovat erittäin tasokkaita rakennekynsiä, mutta molemmissa on omat etunsa ja haittansa.

Lue lisää aiheesta:
Geeli- vai akryylikynnet
Kynsituotteet netistä
Yhä useampi suomalainen tilaa kynsituotteet netistä edulliseen hintaan. Edullinen kotimainen kosmetiikkaan erikoistunut Pretty.fi verkkokauppa on yksi meidän suosikeistamme.

Lue lisää aiheesta:
Pretty.fi - kynsituotteet
 

Edullisetkin tekokynnet voivat olla laadukkaita

Tekokynsillä voi saada kädet näyttämään entistä kauniimmilta edullisestikin. Nykyään monet tekokynsistä ovat tasokkaita, mutta toki poikkeuksiakin löytyy. Kosmetiikkaan erikoistunut kotimainen verkkokauppa Pretty.fi myy esimerkiksi tasokkaita tekokynsiä edullisesti. On kuitenkin hyvä pitää mielessä että parhaimmillaankaan tekokynnet eivät yllä huomattavasti hintavampien rakennekynsien (geeli vai akryylikynnet) tasolle.

Oikein laitettuna ja koristeltuina tekokynsistä saa huomattavasti kalliimman näköiset kuin ne oikeasti ovat.

Tekokynsien koristelu

Tekokynsiä saa ostettua moneen eri lähtöön. Monet kynsistä saattavat olla koristeltuja eri tavoin, ja osa kynsistä on luonnollisesti koristelemattomia. Nykyään on yhä suositumpaa ostaa koristelemattomat tekokynnet ja lakata sekä koristella ne itse halutunlaisiksi.

Esimerkiksi kotimainen Pretty.fi verkkokauppa myy tekokynsien lisäksi laadukkaita koristelakkoja ja koristeleimasimia mikäli haluaa tehdä juuri omaan makuun sopivat kynnet helposti.

Tekokynsien koristelu ja lakkaus on parasta tehdä ennen niiden liimaamista paikoilleen, sillä se yleensä helpottaa hommaa jonkin verran.

Oikeankokoiset tekokynnet

Ennen tekokynsien kiinnittämistä on syytä varmistaa että kynsi on oikeankokoinen. Oikeankokoisen kynnen tunnistaa siitä että se ei mene luonnollisten kynsien yli sivuilta, ja kuten arvata saattaa, liian pienen kynnen tunnistaa siitä että se ei peitä kokonaan luonnollista kynttä. Tekokynsipaketissa tulee mukanaan kaikenkokoisia kynsiä joista yleensä löytyy jokaiselle sopivat.

Tekokynsien kiinnitys

Tekokynsiä kiinnittäessä on tärkeää olla käyttämättä liikaa liimaa, sillä liiallinen liimaus saattaa saattaa vahingoittaa luonnollisia kynsiä. Usein myös tekokynsien mukana tuleva liima on heikkotasoista, ja onkin suositeltavaa ostaa samalla tasokkaampaa kynsiliimaa(pretty.fi). Erikseen ostettava kynsiliima ei ole kallista ja kynnet pysyvät usein huomattavasti paremmin kiinni.
Liimaa kynsille laitettaessa aloita ensin kynnen keskeltä varovasti ja levittäydy siitä pikkuhiljaa reunoille. Älä käytä liikaa liimaa, äläkä päästä sitä iholle.

Kiinnitä tekokynsi mahdollisimman lähelle kynsinauhaa, mutta siten että tekokynsi ei kuitenkaan ole kynsinauhaan kosketuksissa. Kun kaikki tekokynnet ovat liimattuna ja pysyvät kiinni, ne voi vielä viilata oman makuun sopivaksi.