Hiustenpidennysmenetelmät

Mistä hiustenpidennykset edullisesti netistä?
Netistä tilattaessa usein säästää suuriakin summia hiustenpidennyksiä hankittaessa. Onkin oleellista tietää mistä löytää laadukkaimmat ja ihanimmat hiustenpidennykset.

Lue lisää aiheesta:
Hiustenpidennys - hyödylliset linkit
Hiustenpidennys - verkkokaupat
Edullisin tapa saada kauniit ja halvat hiustenpidennykset on tilata ne verkkokaupoista. Kilpailu on kovaa netissä ja se myös näkyy netissä myytävien hiustenpidennysten hinnoissa. Vaikeaa voi kuitenkin olla selvittää myytävien hiustenpidennysten laatu. Sillä kun hiukset tilataan netistä, ei niitä pääse itse näkemään tai kokeilemaan. Myös tuotekuva ja tietokoneen näyttö voi näyttää hiustenpidennysten sävyn väärin.

Suosittelemme:
Rapunzel of Sweden
Dreamhair.fi
Cybershop.fi
 

Erilaisia hiustenpidennysten kiinnitysmenetelmiä

Eri tyylisiä hiustenpidennysten kiinnitysmenetelmiä on lukemattomia erilaisia. Jokaisella on hieman eri käyttötarkoituksensa, omat hyvät puolensa että haittapuolensa. Osa on helppo laittaa ja ottaa pois itsekin, osassa tarvitaan joko ammattilaisen tai kaverin apua. Osa hiustenpidennyksistä sopii vain hieman pidemmille hiuksille ja osa sopii lyhyemmille hiuksille riippuen kiinnitysmenetelmän tyylistä.

Selkeästi suosituimmat kiinnitysmenetelmät ovat sinettipidennykset, clip-on hiustenpidennykset, sekä teippipidennykset.

Clip-on hiustenpidennykset

(Lue lisää: Rapunzel of Sweden - Clip-on hiustenpidennykset)


Clip-on hiustenpidennykset vahingoittavat yleensä vähiten omia hiuksia, ja ovat helpoin laittaa itsekin. Clip-oneissa on klipsit jotka avataan ja napsautetaan omien hiusten sekaan.
Ne ovat myös erittäin helppo irroittaa esimerkiksi nukkumaan mennessä tai suihkutellessa. Clip-onit ovatkin kenties helppokäyttöisimmät hiustenpidennykset.

Tasokkaat clip-on hiustenpidennykset voit tilata esimerkiksi Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta

Myös Cybershop myy aitohiuspidennyksiä. Laatu ei ole aivan Rapunzelin tasoa, mutta hinta sen sijaan on edullisempi.
Katso hiustenpidennykset Cybershopin verkkokaupasta

Sinettipidennykset

(Lue lisää: Rapunzel of Sweden - Sinettipidennykset)


Sinettipidennykset ovat hieman huomaamattomammat kuin klipsipidennykset, mutta ne ovat lähes mahdotonta laittaa yksin. Apuna voi käyttää kaveria, mutta suositeltavampaa olisi kääntyä ammattilaisen puoleen.
Sinettipidennykset kiinnitetään sulattamalla pidennyksissä oleva sinetti omiin hiuksiin kiinni kolvilla.
Huomaamattomuuden takia sinettipidennykset sopivat erinomaisesti myös lyhyemmillekin hiuksille. Sinettipidennys kestää yleensä noin nelisen kuukautta jonka jälkeen ne tulisi irroittaa tai uusia.

Tasokkaita sinettipidennyksiä voit tilata esimerkiksi Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta

Jos aiot tehdä sinettipidennykset kotikonstein, suosittelemme hankkimaan starttipaketin joka pitää sisällään kaiken mitä sinettipidennykset vaativat.
Katso starttipaketit Rapunzelin verkkokaupasta

Teippipidennykset

(Lue lisää: Rapunzel of Sweden - Teippipidennykset)


Teippipidennykset ovat yleensä suhteellisen pitkäkestoiset hiustenpidennykset, sillä hiukset voi käyttää myös uudestaan. Hiuksiin pitää tällöin kylläkin uusia teipit.
Teippipidennykset sopivat melko lyhyisiinkin hiuksiin, mutta niitä on vaikeahko laittaa yksin. Esimerkiksi kaverin kanssa ne kuitenkin ovat melko helppo laittaa.
Teippipidennykset ovat hellävaraiset omille hiuksille jonka lisäksi ne näyttävät hyvinkin aidoilta.

Laadukkaita teippipidennyksiä saa tilattua vaikkapa Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta