Hiustenpidennys - hyödylliset linkit

Pidennykset netistä halvalla
Edullisin tapa saada kauniit ja halvat hiustenpidennykset on tilata ne verkkokaupoista. Kilpailu on kovaa netissä ja se myös näkyy netissä myytävien hiustenpidennysten hinnoissa. Vaikeaa voi kuitenkin olla selvittää myytävien hiustenpidennysten laatu. Sillä kun hiukset tilataan netistä, ei niitä pääse itse näkemään tai kokeilemaan. Myös tuotekuva ja tietokoneen näyttö voi näyttää hiustenpidennysten sävyn väärin.

Suosittelemme:
Rapunzel of Sweden
Cybershop.fi
Hiustuotteet netistä
Tasokkaita hiustuotteita myy myös edullinen kotimainen kosmetiikkaan erikoistunut Pretty.fi verkkokauppa. Myynnissä on hiustarvikkeita joka lähtöön, hoitoaineita, sekä myös edullisia hiustenpidennyksiä. Hiustenpidennykset eivät ole Rapunzelin tasoa mutta edullisempia.

Lue lisää aiheesta:
Pretty.fi - Hiukset
 

Halvat hiustenpidennykset netistä?

Jos haluat halvat hiustenpidennykset jotka ovat myös laadukkaat, olemme keränneet joitakin luotettavia hiustenpidennyksiä ja hiustarvikkeita myyviä verkkokauppoja alle.

Hiustenpidennyksiä myyvät verkkokaupat:


Rapunzel hiustenpidennykset

Rapunzelin hiustenpidennykset ovat erittäin suosittuja ja laadukkaita. Rapunzel on Skandinavian suurin hiustenpidennysten toimittaja. Hiustenpidennykset ovat erittäin laadukasta 100% Remy aitohiusta. Rapunzelin hiuksissa on erittäin hyvä hintalaatusuhde. Varsinkin clip-on hiuksissa säästät myös kampaamokuluissa sillä ne on helppo laittaa ja ottaa pois itsekin.

Rapunzel myy myös mm. tasokkaita teippipidennyksiä ja sinettipidennyksiä sekä hiustenpidennys tarvikkeet.

Rapunzelilta saat hiustenpidennykset kätevästi myös osamaksulla ja laskulla.

Lue lisää: Rapunzel of Sweden Nettimyymälä

Rapunzelin värikartasta on helppo löytää omiin hiuksiin sopivat pidennykset.
Halutessaan Rapunzelilta voi tilata myös värisalkun lainaksi jolloin sävyjä on helppo verrata omiin hiuksiin.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Rapunzel of Sweden tunnetaan laadusta mutta myös erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Laadusta kertoo myös se että moni julkkis suosii Rapunzelia.


Tasokkaista Rapunzelin hiustenpidennyksistä voit halutessasi lukea lisää Rapunzel of Swedenin verkkosivuilta.

Cybershop hiustenpidennykset

Cybershopin hiustenpidennykset ovat jokseenkin edulliset mutta kokemukset ovat olleet usein positiivisia. Cybershopin laatu ei kuitenkaan yllä esimerkiksi Rapunzelin vastaavaan, mutta hintalaatusuhde cybershopilla on kuitenkin yleensä erittäin hyvä.

Aitoa hiusta edullisella hinnalla

Cybershopin hiustenpidennykset ovat 100% aitoa Remy-hiusta pääosin klipsikiinnityksillä. Valikoima on melko suppea esimerkiksi Rapunzeliin verrattuna, mutta useimmiten pidennyksistä löytyy jokaiselle jotakin.
Plussana mainittakoon että Cybershopin valikoimassa on hieman räväkämpiäkin värejä.

Jos et tarvitse hintavampia aitohiuspidennyksiä, Cybershop myy myös edullisempia mutta tasokkaita kuitupidennyksiä.

Cybershopista saat hiustenpidennykset tilattua kätevästi myös osamaksulla ja laskulla.


Lue lisää ja tutustu Cybershopin hiustenpidennyksiin: Cybershop.fiDream Hair hiustenpidennykset

Dreamhair tarjoaa hyvän valikoiman laadukkaita hiustenpidennyksiä. Kokemusten mukaan laatu ei yllä esimerkiksi Rapunzelin vastaaviin, mutta on yleisesti ottaen tasokasta. Dreamhairin hiustenpidennysten hinnat ovat halvat ja valikoimat kilpailukykyisiä.

Dreamhair myy kaikenlaiset pidennykset kuten clip-on pidennykset, teippipidennykset, hiustenhoitotuotteet ja paljon muuta.

Lue lisää: Dreamhair.fi