Hiusmuoti 2012

Tarvitsenko inositolia?
Inositoli on vitamiinin kaltainen aine. Riittävä inositolin saanti saattaa edistää hiusten kasvua. Siitä saattaa olla apua myös masennuksen hallinnassa. Esimerkiksi Vida B‑Complex ‑vitamiinivalmiste (Hyvinvoinnin Tavaratalo) sisältää runsaasti inositolia.
Haluatko pidemmät hiukset?
Lyhyt hiustyyli muuttuu helposti pitkäksi laittamalla hiuspidennykset. Hiuspidennykset onnistuvat myös kotona.

Lue lisää aiheesta:
Clip-on hiustenpidennykset
Teippipidennykset
Sinettipidennykset
Hiustuotteet netistä
Hiustuotteet myy edullisesti netistä kotimainen Pretty.fi-verkkokauppa. Paljon hiustarvikkeita edullisesti.

Lue lisää aiheesta:
Pretty.fi - Hiukset
Hoidatko hiuksiasi oikein?
Hiuksia pestään usein liikaa. Onko 100 harjanvetoa päivässä oikea tapa saada kiiltävät hiukset? Tarvitaanko hoitoainetta aina?

Lue lisää aiheesta:
Hiukset ja hiustenhoito
 

Vuoden 2012 hiusmuoti

Vuoden 2012 hiusmuoti suosii pitkiä ja keskipitkiä hiuksia. Viime vuoden koristeellisuus on saanut väistyä. Pitkissä ja keskipitkissä hiuksissa on nähtävillä huolellisesti tehtyjä keskijakauksia hiuksien ollessa vapaina tai taakse kiinnitettyinä. Pitkille hiuksille sopii myös korkealle nostetut yksinkertaiset nutturat. Hiusmuoti lyhyille hiuksille käsittää erilaisia otsatukkia.

Vinkkejä kaiken pituisille hiuksille

Pitkät hiukset

Vuoden 2012 pitkät hiukset eivät vapaina ollessaan näytä täysin suorilta, vaikka varsinaista kiharaa ei suositakaan. Keskijakaus ja hiusten pituudella vain 2-3 kertaa toistuvat kevyet laineet ovat varma valinta. Täysin suorat ja kiiltävät hiukset voidaan kiinnittää soljella pään myötäisesti.

Pitkissä hiuksissa riittää ainesta nutturaan. Yksinkertaiset solmunutturat ovatkin muotia tehtynä riittävän ylös. Nuttura saa näkyä edestä ja on usein sijoitettu hieman sivuun keskeltä. Toisinaan näkee myös rohkeasti aivan keskelle päälakea tehtyjä nutturoita. Hiusmuotiin kuuluu, että nutturassa on teennäistä välinpitämättömyyttä; nuttura saattaa olla vain yksinkertainen solmu, josta muutamat hiukset erkanevat ennen aikojaan huolimattoman näköisesti, mutta tarkkaan harkitusti.

Keskipitkät hiukset

Keskipitkä hiusmuoti ei tarjoa suuria yllätyksiä pitkiin hiuksiin nähden. Nuttura ei välttämättä onnistu yhtä näyttävästi, mutta suosittu wet look toimii sitäkin helpommin.

Keskipitkilläkin hiuksilla jakaus on usein keskellä, mutta toisinaan hiukset voidaan kammata taakse siten, että minkäänlaista selvää jakausta ei ole nähtävissä.

Muodinmukainen varma valinta vuoden 2012 hiustyyliksi on suorat kiiltävät hiukset, jotka kiinnitetään taakse esimerkiksi poninhännälle. Yksinkertaista ja toimii varmasti, jos hiukset ovat riittävän pitkät.

Pretty.fi - Laadukkaat hiustuotteet edullisemmin netistä


Kosmetiikkaan erikoistunut kotimainen Pretty.fi verkkokauppa myy tuttuja kansainvälisiä kosmetiikkatuotteita kuten L´Oréal, Maybelline, Max Factor, Rimmel ja Revlon kauppahintoja edullisemmin.

Verkkokaupan laajassa hiustuotevalikoimissa on muun muassa suomalaiselle hiuslaadulle ja Pohjolan säihin kehitetyt laadukkaat Biozell-tuotteet sekä Sim Finlandin laadukkaat kampaamotuotesarjat.

Valikoimista löydät laadukkaat mutta edulliset muotoilutuotteet, shampoot, hoitoaineet, hiussävytteet sekä paljon muuta.

Pretty.fi:n hinnat ovat tavallisesti 20-50% kaupan hintoja edullisempia.

Tutustu Pretty.fi -verkkokauppaan
Katso myös Tarjoukset

Lyhyet hiukset

Lyhyille hiuksille vaihtoehtoja on jälleen runsaasti, mutta mikään ei erityisen selvästi edusta juuri vuoden 2012 hiusmuotia. Muodikkaimmat vaihtoehdot ovat erittäin selvälinjaisesti leikattu, tai osittain kasvoja peittävä toiselle puolelle kääntyvä otsatukka.

Taakse kammattua wet lookiakin voi helposti kokeilla, vaikka moniin kasvojen malleihin se ei sovikaan.

Erittäin lyhyet hiukset

Hiusten ollessa erittäin lyhyet muodikkaaksi hiustyyliksi jää hiusvahaa käyttäen nypitty keijukaistukka, johon saa persoonallisuutta muotoilemalla etuhiukset selvästi yhteen suuntaan. Räväkkää rock-henkisyyttä syntyy nyppimällä hiuksia kauttaaltaan ylöspäin.

Silmiinpistävän keinotekoisen sävyiset ja helposti poispestävät hiusvärit ovat erinomaisia erittäin lyhyille hiuksille. Väriä ei kulu paljoa ja sopivan sävyn voi valita tilanteen mukaan.

Vuoden 2012 erikoisuus: wet look

Kiiltäväksi, jopa märän näköiseksi käsitellyt hiukset saatetaan kammata pään myötäisesti taakse, jossa hiukset voidaan kiinnittää soljella tai jättää vapaaksi.

Varma valinta vuoden 2012 hiustyyliksi onkin pään myötäisesti soljella taakse kiinnitetyt kiiltävät hiukset tarkalla keskijakauksella. Sopii hienosti arkeen, työhön ja juhlaan.