Hiusmuoti 2011

Tarvitsenko inositolia?
Inositoli on vitamiinin kaltainen aine. Riittävä inositolin saanti saattaa edistää hiusten kasvua. Siitä saattaa olla apua myös masennuksen hallinnassa. Esimerkiksi Vida B‑Complex ‑vitamiinivalmiste (Hyvinvoinnin Tavaratalo) sisältää runsaasti inositolia.
Katkeilevatko hiuksesi?
Saatko ravinnosta riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta hiuksesi kasvavat terveesti?

Lue lisää aiheesta:
Miksi tarvitsemme vitamiineja?
Mitä ovat kivennäisaineet?
Tietoa hivenaineista
Hiustuotteet netistä
Hiustuotteet myy edullisesti netistä kotimainen Pretty.fi-verkkokauppa. Paljon hiustarvikkeita edullisesti.

Lue lisää aiheesta:
Pretty.fi - Hiukset
Hoidatko hiuksiasi oikein?
Hiuksia pestään usein liikaa. Onko 100 harjanvetoa päivässä oikea tapa saada kiiltävät hiukset? Tarvitaanko hoitoainetta aina?

Lue lisää aiheesta:
Hiukset ja hiustenhoito
 

Vuoden 2011 hiusmuoti

Vuoden 2011 hiusmuoti tuo esiin vaikutteita 60-lukutyylisestä retrosta ja glamourista. Lyhyillekin hiuksille tehdään isot föönatut kampaukset. Retroglamouriin yhdistyy kuitenkin leikkisiä fantasiapiirteitä. Tämän vuoden hiusmuodissa rohkea kokeilunhaluinen luovuus saa näkyä perinteisemmässäkin hiustyylissä koristeellisina yksityiskohtina, kuten esimerkiksi erikoisilla hiusväreillä värjätyt korostukset. Retronuttura voi saada seurakseen lähes surrealistisesti muotoillut etuhiukset. Otsatukissa on voimakkaita geometrisiä linjoja. Lyhyet hiukset ovat vuoden 2011 hiusmuodissa selvästi esillä.

Vinkkejä viiteen suosittuun hiustyyliin

Sähäkkää fantasiaa bileisiin

Näyttävä hiusmalli lyhyille hiuksille syntyy käyttämällä hiuslisäkkeitä. Arkeen sopiva yksinkertainen hiusmalli muuttuu pienellä vaivalla juhliin ja bileisiin sopivaksi kiinnittämällä hiuksiin clip on -hiuslisäkkeitä. (Aidoista hiuksista valmistettuja hiuslisäkkeitä myy netissä Rapunzel of Sweden.) Mustissa hiuksissa lisäkkeen kiinnityskohta ei näy helposti. Erikoisen väriset hiusvärit korostavat hienosti kampausta. Tässä kampauksessa keinotekoisuus vain lisää sähäkkyyttä.

Käytännöllinen bisneslook

Yksinkertainen bisnestyyli lyhyille hiuksille vaatii usein värjäystä, jotta hiuksista muodostuisi riittävän tuuhean näköinen kampaus. Ylläpito on kuitenkin helppoa, sillä hiusten pesun jälkeen tämä hiustyyli vaatii vain hiustenkuivaimen käyttöä ja kampauksen kiinnittämistä muotoiluvaahdolla tai hiuslakalla.

Epäsymmetristä ja föönattua

Toispuoleinen vaikutelma korostaa yksinkertaistakin meikkiä ja auttaa viemään huomion kosmeettisista pikkuvirheistä. Kampaus on helppo ylläpitää, riittää kunhan vain hiukset saadaan pesun jälkeen ilmaviksi. Käyttämällä hiustenkuivaajaa pää alas taivutettuna hiusten roikkuessa vapaasti kohti lattiaa kampaukseen syntyy helposti volyymia. Hiuslakka auttaa kampausta pysymään ilmavana. Voit lisätä hiuksiin yksityiskohtia käyttämällä suoristusrautaa.

Eleganssia pitkillä hiuksilla

Pitkiin hiuksiin on mahdollista tehdä lyhyeltä vaikuttava hiusmalli esimerkiksi kokoamalla taaemmat hiukset banaaninutturaksi ja keräämällä etuhiuksia näyttävästi muotoiltuna kampauksen päälle. Saat hiuksista tuuheammat käyttämällä hiuslisäkkeitä, jotka tässä hiusmallissa näyttävät helposti täysin luonnollisilta omilta hiuksilta. Arkisempi nopea versio hiusmallista syntyy tekemällä pelkkä banaaninuttura, jossa myös etuhiukset ovat mukana.

Retroglamouria juhliin

Retrohenkinen glamour-tyyli sopii hienoimpiinkin juhliin. Hiusten pituudesta riippuen hiuksista tehdään nuttura tai ne muuten kootaan taakse. Jos hiukset ovat niin lyhyet, että kelvollisen näköinen nuttura ei onnistu, nutturaan voidaan kiinnittää sopiva koriste peitteeksi. Etummaisia hiuksia taivutellaan kasvonpiirteille sopivaksi ja ne asetellaan verhoamaan taakse kerättyjä hiuksia.