Geelikynnet kotona

Geeli- vai akryylikynsi?
Geelikynsi tuntuu luonnollisemmalta kuin akryylikynsi, mutta kumpi on oikea vaihtoehto?

Lue lisää aiheesta:
Geeli- vai akryylikynnet?
Hiukset ja vitamiinit
Hiukset ja hiusten kasvu tarvitsevat myös vitamiineja ja kivennäisaineita.

Lue lisää aiheesta:
Hiukset ja vitamiinit
Katkeilevatko hiuksesi?
Saatko ravinnosta riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta hiuksesi kasvavat terveesti?

Lue lisää aiheesta:
Miksi tarvitsemme vitamiineja?
Mitä ovat kivennäisaineet?
Tietoa hivenaineista
Lyhyet hiukset?
Sopiva hiusmalli löytyy myös silloin kun hiukset ovat lyhyet.

Lue lisää aiheesta:
Hiusmallit lyhyille hiuksille

Geelikynnet onnistuvat myös kotikonstein

Geelikynnet onnistuvat myös kotikonstein, kunhan vain seuraa tarkasti ohjeita. Geelikynnet näyttävät ja tuntuvat luonnollisilta. Geelikynnet sopivat silloinkin kun haluat kasvattaa luonnollisia kynsiäsi, sillä geelikynsiä ei tarvitse poistaa. Ohjeet ovat yksinkertaiset, mutta geelin levittäminen vaatii jonkin verran taitoa. Pienellä harjoittelulla onnistut varmasti. Voit aina poistaa geelin asetonilla tai viilaamalla, jos et ole tyytyväinen lopputulokseen.

Miten päästä alkuun?

Tarvittavat välineet geelirakennekynsien tekoon saat helposti tilaamalla netistä starttipakkauksen.

Sina-geelialoituspaketti sisältää tarpeelliset välineet ja aineet geelikynsien tekoon kotona. Aloituspakettia myy pretty.fi.

Lisäksi tarvitset UV-valouunin geelin ja lakan kovettamiseen. UV-uuni tunnetaan myös pelkästään UV-lamppuna. UV-uuneja myyvät esimerkiksi tavaratalot. UV-uunin löydät myös edullisesti netistä. UV-uunien hinnat alkavat 20 eurosta.

Tee näin:

1.

Puhdista kynnestä lika ja rasva. Tässä vaiheessa on myös syytä kiinnittää kynsitipit, jos haluat käyttää niitä. Puhdista sen jälkeen uudelleen kynnestä kaikki lika ja kiiltävä rasva. Puhdistus on tarpeen, jotta geeli kiinnittyisi kunnolla.

2.

Levitä ohut kerros primeria kynnen ja kynsitipin päälle. Odota primerin kuivumista ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.

3.

Levitä ensimmäinen kerros geeliä ohuesti kynnen pinnalle. Älä kosketa kynttä, jotta rasvaa ei leviäisi kynnelle. Kuivata geelia valouunilla muutamia minuutteja laitteen tehon mukaan.

4.

Ensimmäisen geelikerroksen kiinnityttyä levitä toinen paksumpi kerros vetämällä sivellintä kynnen juuresta kynnen kärjen yli. Vain siveltimessä olevan geelitipan tulisi koskettaa kynttä, ei itse siveltimen. Tällöin kynnen muodosta tulee kauniin kaareva. Kuivata geeli jälleen valouunilla.

5.

Levitä kolmas kerros geeliä hitaasti antaen geelin kovettua hieman hyytelömäiseksi. Tämä parantaa kynnen kaarevaa muotoa. Kuivata kynsi jälleen valouunilla.

6.

Tarkasta onko geeliä levinnyt tasaisesti. Voit levittää lisää geeliä ohuiksi jääneisiin kohtiin. Muista kuivattaa geeli, jos lisäsit sitä.

7.

Puhdista tahmeaksi jääneet kohdat puhdistusaineella. Jos haluat lisätä geeliä vielä puhdistuksen jälkeen kynnestä on viilattava kaikki kiilto pois bufferilla, tai muuten geeli ei kiinnity kunnolla.

8.

Viimeistele kynnet viilaamalla ne bufferilla sileäksi ja levitä vielä lakka tai viimeistelygeeli.

Tilaa geelikynsituotteet edullisesti pretty.fi:stä