Akryylikynnet kotona

Geeli- vai akryylikynsi?
Geelikynsi tuntuu luonnollisemmalta kuin akryylikynsi, mutta kumpi on oikea vaihtoehto?

Lue lisää aiheesta:
Geeli- vai akryylikynnet?
Tekokynnet edullisesti
Rakennekynsien sijaan valittavissa on myös helposti kiinnitettävät tekokynnet.

Lue lisää aiheesta:
Kauniit tekokynnet edullisesti
Katkeilevatko hiuksesi?
Saatko ravinnosta riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta hiuksesi kasvavat terveesti?

Lue lisää aiheesta:
Miksi tarvitsemme vitamiineja?
Mitä ovat kivennäisaineet?
Tietoa hivenaineista
Geelikynnet kotona
Aidot rakennekynnet haluavalle on myös vaihtoehtona luonnollisen tuntuiset geelikynnet.

Lue lisää aiheesta:
Geelikynnet kotona

Akryylikynnet helposti kotikonstein

Akryylikynnet onnistuvat helposti myös kotona tehden. Epäonnistumista ei kannata pelätä, sillä akryylin voi liuottaa pois asetonilla ja voit aloittaa kokeilun alusta. Akryylisekoitus on ilmakovetteista, joten et tarvitse valouunia, tai mitään muutakaan erikoista. Pieni odottelu riittää kovettamaan levitetyn akryylin. Alkuun pääset helposti aloituspakkauksella, joka sisältää kaikki tarvittavat välineet.

Tee näin:

1.

Puhdista kätesi ja kyntesi huolellisesti.

2.

Työnnä kynsinauhaa pois kynnen päältä, sillä akryyli ei pysy pitkään iholla.

3.

Hio kynnestä terävät kulmat viilalla.

4.

Puhdista kyntesi rasvasta ja liasta vielä asetonilla ja vältä sen jälkeen kynteen koskemista, jotta rasvaa ei leviäisi käsistäsi.

5.

Liimaa kynsitipit paikoilleen ja leikkaa ne halutun pituisiksi ja mallisiksi. Voit vielä tämän jälkeen pyyhkiä kynnen puhtaaksi esimerkiksi asetoniin kastetulla vanutupolla. Älä kuitenkaan päästä kynttä kastumaan asetonista, ettei kynsitippien liimaus irtoa.

6.

Kasta pensselin kärki akryyliliuokseen ja sen jälkeen akryylijauheeseen. Pyörittele pensselin kärkeä akryylijauheessa muodostaaksesi pienen pallon akryyliä pensseliin.

7.

Aloita akryylin levittäminen kynnen ja kynsitipin päälle läheltä kynsinauhaa. Älä kuitenkaan levitä akryyliä kynsinauhan päälle, tai akryyli alkaa irtoamaan myöhemmin.

8.

Levitä akryyliä kuten levittäisit kynsilakkaa. Voit myös taputella levitettyä akryyliä tasaiseksi pensselillä. Jos akryyli on liian paksua kasta pensseliä uudelleen liuokseen. Jos taas seos on liian juoksevaa lisää pensseliin akryylijauhetta.

9.

Voit levittää useita kerroksia akryyliä, jos koet sen tarpeelliseksi.

10.

Viimeistele kynnet kiillottamalla ja muotoilemalla ne tarvittaessa. Jos akryyliä on levittynyt epätasaisesti kynsiin, voit käyttää hienoa viilaa tasoittamiseen viimeistellen ne vielä bufferilla.